ADV PAX Lutec

https://www.adv-dosenshop.com/katalog/
ADV PAX - dåser i alle afskygninger, fra lager og i produktion.

ADV PAX Lutec
– specialist i blikdåser.

Alle produktgrupper er kendetegnet ved høje kvalitetsstandarder, innovation, pålidelighed, fleksibilitet og ekspertise inden for metalemballagesektoren.

ADV PAX rådgiver og støtter gerne i en given proces, fra idé, udvikling og produktion, til levering, og vi kan som importør medvirke i vejledning o service nå r behovet er der.

Vi prioriterer, sammen med ADV PAX, miljøet, og i det klimabeskyttelse, ressourcer og compliance.

Blik og glas er 100 % genanvendelig
– og er dermed et ideelt emballagegrundlag.

I samarbejdet med ADV PAX bestræber vi os at udbyde produkter der opfylder de højeste kvalitetsstandarder, og i det har vi et eksempel op en en partner med erfaring, der stræber efter et langsigtet samarbejde, uagtet om det beror på lagervarer, eller specialproduktion i små og større mængder.

Konceptet bygger på et stort program af lagervarer af aluminiumsartikler der typisk anvendes til fødevarer eller speritus, som transportemballager og til gaveartikler, der kan leveres med individuelt etikettering, tampontryk, serigrafi, silketryk, gravering og præg, hvor en en produktion kan bygge på de på artikler der illustreres på ADV PAX´s hjemmeside, såsom runde, rektangulære, firkantede og ovale dåser. I produktion kan vi sikrer de regelmæssige former, ligesom vi kan forestå produktion af møller og krydderikrukker, brøddåser, krydderidåser, hjertedåser, kaffedåser, etc.

Dåser til kosmetik et kapitel for sig, ligesom artikler til brug i forbindelsen med Events og højtider

Blik er 100 % genanvendeligt. Et eksempel kan være at blikskrot skåner miljøet, idet 1,5 ton erstatter 665 kg. kul.

SERVICE
… UDOVER PRODUKTIONEN.

Vi tilbyder de rigtige indlæg, blisterpakninger, eller skumdåser,  kombineret med spilledåser eller fyldt med kort, og pakker gerne produkter enkeltvis, eller i en hvilken som helst kombination – til tiden, og kan opbevare  produkterne til en senere levering.

Mulighederne er til stede i mange former: Dåser efter form, runde, firkantede, rektangulære, ovale dåser, samt mange andre indgangsvinkler.

De ønsker – vi sikrer  produktionen!

Permanent kvalitetskontrol, under og efter produktionen, giver både os og Dem sikkerhed for garanteret kvalitet.
I trykkeriet bliver blikpladerne trykt ved hjælp af offsettrykprocessen, som opnår en imponerende glans og skarphed.

Se mere om mulighederneADV PAX hjemmeside – eller kontakt os for et konkret oplæg og tilbud til B2B-priser på 64713608* – info@5610eu.dk

Datablade / Katalogeer

Se Mere
ZERT_ISO9001-2015_ADV
Se Mere
advpax-gesam katalog
Se Mere
Specialartikler
Se Mere
News and updates