ATG® Intelligent Glove Solutions

https://www.atg-glovesolutions.com/da/teknologiske-platforme/komfort/ad-apt

Intelligente handskeløsninger = Intelligent  Glove Solutions™
– med fokus på innovation og kvalitet, designer, udvikler og fremstiller ATG® handsker, der forbedrer ydeevnen af det mest sofistikerede arbejdsværktøj, hånden.

ATG®s kerneværdier er at designe, udvikle og fremstille handsker, der tilbyder den højeste komfort, kvalitet, renlighed og værdi for pengene, så, kort beskrevet bygger forretningsmodel på fire værdier:

Innovation styres af forskningen.
Teknologierne, der anvendes i vores handsker, udvikles løbende af et kerneteam, der matcher markedsundersøgelser og marketinganalyser med den seneste teknologiske udvikling. Gennembrud, i vor stræben udfordres konventioner. Videnskabelige gennembrud er drevet af vore R&D-faciliteter, der er placeret i hjertet af vore produktionssteder.

Ud over intern udvikling arbejder ATG® R&D-teamet også globalt med førende universiteter, specialiserede industrier og eksperter. Denne tilgang forbedrer effektivt samarbejdet, tilskynder til hurtigere videnudveksling og forkorter udviklingscyklussen.
Kvalitet er focuspunktet, idet man gør det hele selv, for, hos ATG® er der én ting, som man aldrig går på kompromis med, og det er kvalitet.
Man værdsætter planeten og dens mennesker, så ATG®s HandCare®-program er paraplyen for alle programmer der bruges og integreres i hvert enkelt ATG®-produkt, og at professionelle handskebrugeres tillid til, at hele konceptet er dermatologisk sikre, og at miljøaspekterne bag produktionen er solide, robuste og bæredygtige.

Derfor:
ISO 14001: Miljøledelse
ClassicRange indeholder flere traditionelle produkter til en lang række arbejdsopgaver, alle fremstillet iht. ATG®’s høje kvalitets- og renlighedsniveau.
MaxiFlex® Cut™ tilbyder EN388 snitbeskyttelsesniveau 3 i tillæg til alle egenskaberne og fordelene ved MaxiFlex®.
Vandbaseret fremstilling betyder lige nøjagtigt det. Vand er en af de vigtigste ingredienser i fremstillingsprocessen.
REACH: Beskyttelse af menneskers sundhed og miljøet, med grund i den europæiske REACH-forordning (registrering, evaluering, godkendelse og begrænsning af kemiske stoffer). Alle handsker er fri for DMF, og SVHC.
Sanitized®: Tilføjet hygiejne beror på at fra ATG® er desinficerede, Sanitized®, triclosanfri.
Oeko-Tex®-certificerede, hvor det er muligt.
Dermatologisk akkrediteret af Skin Health Alliance: Hudvenlige, hvor Health Alliance-seglet giver sikkerhedsindustrien, professionelle handskebrugere sikkerhed. Man garantere, at alles handsker er 100 % allergitestede og dermatologisk akkrediterede, og derfor kan anses for at være de “hudvenligste handsker på planeten”.

https://www.atg-glovesolutions.com/da/glovefinder/maxiflex
Maxiflex
https://www.atg-glovesolutions.com/da/glovefinder/maxicut/maxicut-ultra/44-3745
Maxicut 44-3745
https://www.atg-glovesolutions.com/da/glovefinder/maxidry/maxidry/56-424
Maxidry 56-424
Hjem Handskefinder MaxiChem® proRange® MaxiChem® with TRItech™
Maxicem 76-730

Datablade / Katalog

Se Mere
ATG i MaxiFlex Cut handsken
Se Mere
MaxiFlex® Ultimate™
Se Mere
Maxifoam 34-800
Se Mere
MaxiDry
Se Mere
MaxiChem
Se Mere
MaxiDex
Se Mere
Performance
Se Mere
ATG® - Intelligent Glove Solutions