Klassisk tøj og tilbehør.

klassisk toej - Med over 120 internationale mærker

Onlinekataloget www.klassisk-toej.dk
– indeholdes af mere end 120 internationale mærker.

En del af disse artikler udbydes kun herigennem til fordelagtige priser, og med mere end 6100 lagerførte artikler, bl.a. til brug for fritid, promotion og arbejde, servicerer vi B2B/ B2C.markedet i Europa med tøj og tekstiler, til børn, damer og herre, samt tilbehør, deri flag, tøjdyrgiveaways, etc., og efterbehandlingsmaterialer – gerne med tilført logo og budskab.

Vi er kendt for at have en bred vifte af produkter, et stort udvalg, og en høj varetilgængelighed, i kraft de store lagerbeholdninger i ind- og udland – og alle er velkomne!.

Vore kunder er private, offentlige og private virksomheder, foreninger – og ikke mindst, reklamebureauer, der til daglig brug og i forbindelse med events, kan sikre leverancer af enhver art inden for et par hverdage, og deri de mange der ønsker at give tekstilerne et helt nyt look med efterbehandling, eller eget branddesign (re-labeling) kan sædvanligvis efterkommens inden for 10 – 15 arbejdsdage.

Der skabes individuelle tekstiler til en bred vifte af brancher og særlige lejligheder, hvor vi holder os i baggrunden som en pålidelig samarbejdspartner.

Vi har et tæt samarbejde med vore kunder og leverandører i ind- og udland hvor i kan tilbyde løsninger, der rækker ud over “bare det” at levere tekstiler.

En af vore styrker er den moderne logistik, hvor tilbud og ordre behandles på kortest mulig tid og overdrages til den forsendelsespartner, som kan aftale aftalt. Vore faste samarbejdspartnere i Europa, er GLS og PostNord, men vi anvender også DHL og Fedex til transatlantiske forsendelser, hvor De som kunde får fordele som punktlig, problemfri levering, også med ekspres (efter anmodning), eller med neutral forsendelse direkte leveret, efter Deres anvisning og ønske.

Vi er grundlagt for mere end 40 år siden, og kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere nyder godt af vor mangeårige erfaring i branchen. Vi er en ejerledet familievirksomhed der søger de bedste løsning i enhver sag – kontakt derfor gerne på e-mail info@5610.eu, eller på telefon +45 6471360* for en uddybning.

5610eu.dk - Med over 120 internationale mærker

Datablade / Kataloger

154 sustainability by klassisk-toej.dk toej
Sustainability
164 bagsconcepts by klassisk-toej.dk toej
Bagsconcepts
164 caps bags tilbehør by klassisk-toej.dk toej
Caps, Bags & Accessories
164 capsguide by klassisk-toej.dk toej
Caps Guide
164 corpwear by klassisk-toej.dk toej
Corporate Wear
164 hivis magazine by klassisk-toej.dk toej
Hi Vis
164 Kids_,_Babies_&_Family by klassisk-toej.dk toej
Kids Babies Family
164 sportswear by klassisk-toej.dk toej
Sports Wear
164 Summer_Workwear by klassisk-toej.dk toej
Summer Workwear
164 sustainability_katalog by klassisk-toej.dk toej
Sustainable Fashion
164 texstyles by klassisk-toej.dk toej
Texstyles by www.klassisk-toej.dk
164 transferfilms by klassisk-toej.dk toej
Transfer Films
Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame
Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame
Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame
Korsvang Centret 9 - 10 5610 Assens