Lyngsøe Regntøj

Lyngsøe-Rainwear har igennem en lang årrække stået for dansk kvalitet og pasform, når det gælder regntøj til alle brancher, hvor man producere og udbyder vi et bredt sortiment af højkvalitetsregntøj i forskellige metervarer og kvaliteter, og har målrettet focus på beklædning til industri med behov for komfortabel regn- og skalbeklædning, samt vinterbeklædning, der er vind- og vandtæt, samt åndbart.

Hos Lyngsøe-Rainwear kan De få arbejdstøj til næsten alle former for udendørs arbejde. Regntøjet fås i forskellige modeller og farver, så der vil altid kunne findes en kombination, der passer til Dem og Deres virksomhed. Alt produceres med de relevante certificeringer, som sikrer en korrekt beskyttelse; Om det er høj synlighed, fødevaregodkendelse, brandhæmmende eller lysbuecertificering, rummes konceptet af det, også.

Lyngsøe Rainwear er grundlagt i 1999 af Bo Lyngsø, og har siden 2018 været en del af Hansen Protection, Norge, det tidligere Helly Hansen. I dag er Lyngsøe Rainwear en af de førende producenter og specialister inden for regntøj, også når det gælder til lagervarer, private-label og produktion af specialløsninger, bl.a. via systuen, hvor man udarbejder forskellige tilpasninger efter ønske og specifikke krav tryk, præg og gravering af budskaber og logos, reflekser, manchetter m.m.. Produkterne kan leveres i standardstørrelser og efter mål, til herre, damer og til børn.

Lyngsøe Rainwear er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret, og samtlige underleverandører er som minimum BSCI-certificeret. og de fleste 9001-certificeret. Alle produkter er, hvor det er muligt, STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificerede sikrer, at produkterne bl.a. overholder kravene i EU’s REACH-lovgivning og dækker en stor del af SVHC-stofferne. De er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale OEKO-TEX® forening har stillet.

Alt kan derfor leveres med trykt og broderet budskab efter Deres ønske, i små og større mængder.

Se mere om mulighederne i kataloget på producentens hjemmeside: – eller kontakt os for et oplæg til B2B-priser på 64713608* – info@5610eu.dk

Jakker illustreres som eksempler her, hvor De kan se mange flere detaljer og muligheder på producentens hjemmeside.

FOX & STRETCH WORKING RAINWEAR HI-VIS.

Varenummer: FOX6055-05/07
Aftagelig hætte med trykknapper og elastik snøre. Krave med blødt fleece foer. Skjult lynlås med velcrolukning. Elastisk vindfang ved håndled. Velcrojustering ved ærmer. Justerbar bund med elastiske snøre. En brystlomme med lynlås. To sidelommer med lynlås. En indvendig brystlomme med velcro. Refleksdetaljer. Åndbar, vind- og vandtæt med tapede sømme. Vandtæthed: ≥20.000 MM. Åndbarhed: 8.000g/m2/24h.