Tryk-og-ide.dk

Tryk og tryksager har aldrig været billigere
– vi trykker på alt.

Produktion af lyntryk, kopi og tryksager – i alle sammenhænge og i de fleste mængder – brevpapir – visitkort – kuverter – kalendere, brochurer og hæfter, skiltning, bilreklame, o.m.a…

trykogide.dk beror på konceptet der blev dannet i 1999
– i kraft at “et hul” i markedet for at få, mættet behovet for produktion og levering af små og mellemstore tryksager der i dag sikre at 100000 virksomheder og 50000 private får del i koblingen mellem flere samarbejdspartnere, og løsninger. Konceptet dækkes bl.a. af de på hjemmesiden illustrerede artikler, og kan også sikres med levering af bl.a. fotobøger, indbundet som hardcoverbog, hængekalendere, lærreder, plakater og krus, etc.

Det unikke ved konceptet er, at vore leverandører placeret der hvor De som kunde ønsker det; Konstant fokus på effektiv produktion, til den lavest mulige pris. Konceptet er simpelt, og beror bl.a. på en række standard papirtyper, som trykkes i faste oplag i offsetkvalitet, bl.a. som puljetryk, på 260 grams Chromocard-papir, der er egnet til postkort, billetter, visitkort, etc. 90 gram offset-papir til brevpapir), og 170 grams silk, til løsblade, flyers, foldere og hæfter. 300 – 350 grams silk papir, er for de mere eksklusive salgsmapper, produktblade, kraftige brochurer og foldere. Alt sammen Svanemærket.

Leveringstiden for de forskellige produkter kan bero på alt fra 5 – 40 arbejdsdage, fra modtagelse af en godkendt korrektur og betaling.

Vi sikrer ad denne vej at De finder den laveste mulige pris til opgaven, og støder De, mod forventning, på en lavere pris, matcher vi den. Der skal dog være tale om sammenlignelige tryksager. En tryksag trykt på for eksempel 120 grams papir, kan derfor ikke sammenlignes med en tryksag på 300 gram – og der skal derfor heller ikke sammenlignes med “gratis-tilbud”, da disse næsten altid er umulige at bestille uden at der påløber en række gebyrer.

Forbehold: Prismatch gælder alle fire-farvede tryksager i oplag under 5000 stk. svarende til 95 % af alle gængse tryksager, trykt i Danmark.

Tryk og tryksager har aldrig været billigere
– vi trykker på alt.

Se mere om mulighederne på vor hjemmeside – eller kontakt os for et oplæg,  eller et konkret tilbud på 64713608* – info@5610eu.dk