Alt i beklædning, skiltning og reklamegaver.

Konceptet.

Vore hjemmesider er under opbygning, idet de gamle er ramt af ransomware ("Hakket"), og har derfor store mangler!

Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame er et koncept der bygger på 5610 eu aps, CVR DK44150662, og som siden 1979 har virket fra Assens, og fra 1994 haft til huse på Korsvang Centret 9 - 10, 5610 Assens, hvor vi råder over 156 kvm. showroom, værksted, kontor og lager.

Dansk Erhvervsbeklædning udbyder i forhandling, som agent og i produktion beklædning i standard eller efter opgave; beklædning til fritid og til job, fodtøj, sikkerhedsudstyr, rekvisitter og papirvarer, bogtryk, samt reklameartikler og reklamegaver - alt med tryk, gravering eller broderi samt alt i skilte og skiltning. Der arbejdes snævert sammen med markedets udbydere, hvilket skal forstås derhen at et givet oplæg bearbejdes, hvorefter vi vender tilbage med det optimale oplæg, til vurdering og endelige beslutning. Leverandørerne er bredt dækket af danske og udenlandske, alle med hver sit speciale inden for feltet - og gearet til at dække små som store behov - individuelt.

Vi bistår gerne med råd og vejledning, samt tilbud via e-mail; info@5610eu.dk, eller telefon 64713608*, alle hverdage mellem kl. 9 - og 17, ligesom vi står til rådighed i vor butik i Assens.

Handelsvarer leveret fra lager afsendes normalt indenfor 2 - 10 arbejdsdage, dog finder De et bred udvalg i vor butik, der kan leveres ad hoc.
Import og produktion kan, afhængig af produktart og mængde, leveres indenfor 21 - 60 arbejdsdage, efter modtagelse af en ordrebekræftelse og betaling.

Enhver opgave kan naturligvis kombineres med trykt, præget, graveret, eller broderet og vævet budskab. Specialproduktioner kan sædvanligvis iværksættes efter opgave, og afhængig af varearten kan en ønsket produktion bero på både små og større mængder.

Mød os gerne på de sociale medier, hvor vi løbende illustrerer aktuelle emner: https://www.facebook.com/www.5610.eu - https://linkedin.com/in/per-jakobsen-18325b160/recent-activity/all/ - https://twitter,som/5610,eu 300823

Følg os

Worldwide

kontakter og leverandører
- hvor det er muligt med certificering.

Projektarbejde

Design, produkt og levering - skræddersyet efter Deres behov - gerne kombineret med budskab og logo tilført.

Kvalitet og pris

Vi sikrer den bedst mulige kvalitet og pris ud fra et givent budget - efter Deres krav.

Web-butikken

er udviklet og bearbejdet med sikker betaling som udgangspunkt.