Skilte og skiltning.

Vi bistår med alt i tryk, broderi, gravering, ætsning, tryk, print, eller udskæring, der efter opgave kan leveres i mange kvaliteter.

Dansk Skilte Reklame, tryk af plakater, banner, skilte, kopper, æsker m.m.

Individuel skiltning.

Med mulighederne i vor skilteforretning og i vor daglige sagsbehandling kan vi bistå i enhver henseende, uanset opgavens karakter og størrelse.

Vore kompetencer indenfor projektering og planlægning kan, fra projektstart til den endelige aflevering sikre, at alt, fra de små daglige løsninger, til projektet, hvor bygherre, arkitekt eller reklamebureauet fordre det.

Vi medvirker gerne i de små enkeltløsninger hvor vi fra lager levere det De har behov for, klar til brug eller som produktionsopgaver, der leveres monteret efter individuelle krav. Kontakt os pr. telefon på 64713608*, eller via e-mail på info@5610eu.dk

Tryk og print udføres efter Deres krav.

Vi arbejder snævert sammen med en bred vifte af danske og udenlandske specialister og med det som baggrund sikres enhver opgave, eventuelt via vort værksted, hvor og når De ønsker det:

  • Til alle formål og i alle prislag. 
  • I alle mængder, materialer og udformninger. 
  • Alt i skilte og skiltning og alt indenfor strø- og reklameartikler.
  • Fra lager og i produktion. 
  • Forlang et oplæg der dækker Deres behov, på kort eller lang sigt.

Få inspiration til reklameartikler, skilte, gaver, eller strøreklame.

Klik her for at se vort program og koncept inden for skilte og skiltning, eller på linkene, hvor De kan se vort kæmpeudvalg i reklameartikler og gaver og skilte fra lager – som vi efter opgave kan tilføre tekst, budskab og logo efter opgave, fra eget værksted eller koordineret med leverancen.

Kontakt os for personlig rådgivning

Har De et konkret ønske, så står vi til rådighed på alle hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00 og kan træffes på Korsvang  Centret 9 – 10, 5610 Assens. Telefon: +45 64713608*  og via e-mail:info@5610eu.dk 

Cases.