Beklædning Til
Job, Profil & Fritid.

Alt kan leveres fra lager og i produktion, standardløsning eller efter opgave, med trykt, graveret, præget, eller broderet budskab.

Beklædning som standardvarer.

Vi fører et alsidigt udvalg i beklædning til enhver opgave og situation. Vort udvalg beror på et væld af mærke- og standardvarer fra ind- og udland, der oftest kan leveres med kort varsel i de mængder De har behov for, alternativt står vi til rådighed med produktioner der designes, produceres og leveres efter Deres krav.

Alt kan, hvor det er teknisk muligt, leveres med logo og budskab,  påtrykt eller med broderi, direkte på en given artikel og som løse eller eftermonterede broderede mærker, etiketter, hangtags, nøglebånd, etc..

4
Kvalitetsuniformer tilpasset Deres behov.
Arbejds. og fritidstøj fra lager og i produktion.

Specialproduktioner.

Vi har særlig erfaring med produktioner af rentrums– og klinikbeklædning, groft arbejdstøj og konfektion i afstemte kvaliteter, som De ønsker det, etiketteret og pakket efter opgaven, leveret hvor De har behov for det – til tiden.
Vort koncept  muliggør enhver  specialproduktion i små og større mængder, deri trikotagevarer, t-shirt, polo t-shirt, sweatshirt, samt logostrømper, og logoslik, eller eventartikler der produceres efter kravene til en given opgave, med budskab og logo som en naturlig del af opgavens løsning.

Kontakt os gerne for et oplæg på e-mail: info@5610eu.dk eller pr. telefon 64713608*.

 

Har De behov for råd?

Finder De ikke det De søger, står vi til rådighed med hele vort produktprogram? 

I vort online-katalog finder de mere end 6000 muligheder der kan levere fra lager

Har De et konkret ønske står vi til rådighed med et oplæg, tilbud, eller prøver.

Kontakt os gerne på vor adresse: Korsvang Centret 9 – 10, 5610 Assens, alle hverdage fra kl. 9.00 – til 17.00, eller via telefon +45 64713608* eller via e-mail info@5610eu.dk

- fra lager, gerne med tilført budskab.