Fodtøj til enhver opgave.

Dansk Erhvervsbeklædning fører et alsidigt udvalg af fodtøj til enhver situation – til job og fritid.

Fodtøj til enhver situation.

Vi søger intensivt at sikre det bredest mulige sortiment, afstemt efter markedets krav og muligheder, blandt andet ved at tilføre siderne her de aktuelle bud til alle brancher og til fritidslivets glæder. Alt kan leveres som enkeltleverancer, eller efter tilbud, som rammeaftale og i udbud, hvor et mix af udvalget kan være udgangspunktet, afhængig af Deres ønsker og krav. Vi arbejde lige godt nationalt og internationalt.

Fodtøj til alle brancher.

Med vort koncept udbydes  et bredt udvalg af fodtøj, der kan dække de flestes behov, deri robust og sikkert industrifodtøj til krævende arbejdsmiljøer, stilfulde og komfortable sko til kontoret, praktiske og slidstærke sko til servicebranchen, samt behagelige fritidssko til de afslappede øjeblikke. Vi har focus på specialiserede  produktioner, der kan tilpasses i forskellige sammenhænge, hvor størrelser og materialer, med mulighed for at få et brand-logo, kan leveres individuelt. 

Fritidssko til enhver lejlighed.

Vort udvalg af fritidssko sikrer, at De altid er godt gående, uanset hvad dagen bringer. Udforsk de stilfulde sneakers til hverdagsbrug, robuste støvler til eventyr i naturen og komfortable outdoor sko til alle de udendørs aktiviteter. Med fokus på både komfort og design finder De her fritidssko, der passer perfekt til enhver lejlighed og ethvert behov.

Kontakt os for personlig rådgivning.

Har De et konkret ønske, står vi til rådighed på telefon: +45 64713608* elle e-mail: info@5610eu.dk – og kan mødes på Korsvang Centret 9 – 10, 5610 Assens, alle hverdage fra kl. 9,00 – 17,00