MEC-Group

MEC-Group – Impression – reklamegaver fra hele verden
– produktmedier med kommunikative elementer til stærke og vellykkede kampagner.

MEC Profil  er en grossist i branchen for reklameartikler og promotion. Administration og lager er primært i Sverige, og repræsenteret med egne kontorer, eller via repræsentanter i en række lande i Europa, hvorfra produktmedierne, deri specialproduktioner og handel formidles med en effektiv logistik for øje. 

Med dette koncept kan De beregne en løsning ved egen kraft.

Bemærk at De ved at vælge sprog og valutakode kan se en endelig løsning, med pris og leveringstid ved et givent antal. De kan også uploade Deres artwork (eller lade os står for det) hvorved enhver opgave kan leveres når De har behovet for det.

Tilbehør, Duftlys, Elektronik og kontor, Expo & Events, Flasker, Fritid, Galaxy – flasker og krus, Kasketter og huer, Hjem og husholdning, Rollup, Krus, Kurvevarer, Logobånd, Miljøartikler, Mobiltilbehør, Multiwear™, Nyheder, Outlet, Paraplyer, Penne, Pins & metalbadges, Praktiske ting, deri gadgets, Reflekser, Værktøj og sikkerhed, Sundhed, Tasker og poser, Rejsetilbehør, Tekstiler, The One Premium, Handel og trading, Desinfektion, Ure, USB nøgler eller Vandflasker.

Lad os stå for produktion, og levering, da vi har stor erfaring med at producere og levere efter Deres krav og ønsker. Vi har handlet med Asien, primært Kina, i mere end 30 år, og med vore forskellige koncepter, hvor f.eks. KEBACK fremstiller artiklerne i et ønske design ud fra en standard der kan danne baggrund for en alternativ produktion. MEC Profile er også NS Promotion som repræsentere Skandinavien for Giving Europe, Europas førende leverandør af testede og certificerede reklameartikler, der er lagerført Holland.

Selv hvad angår lagersortimentet, udvikler vi konstant nye løsninger til hurtige leveringer, med eller uden forarbejdning. MEC er medlemmer af PWA (Promotion Wholesellers Association) og en række andre brancheorganisationer såsom Swedish Expo Association, Handelskammeret m.fl. >

Kontakt os gerne for et oplæg på e-mail: info@5610eu.dk eller pr. telefon 64713608*.