Kufferter og troljer

– alt fra mødelokalet til feriedestinationen, me de krav der må være.

- med Branding, om ønsket

–  vi tilbyder vi et bredt udvalg af troljer og kufferter, og om ønsket med gravering, silketryk elle kuffertmærker, der er perfekte til både erhvervs- og privatrejser.

Disse kombinerer holdbarhed, funktionalitet og stil, så De kan promovere rejsen,  og sikre genkendelighed, med firmalogo eller et entydigt budskab, når de anvendes som firmagave, eller blot skal styrke et Brand.

Avancerede tryk- og graveringsteknikker sikrer, at et logo fremstår skarpt og professionelt. 

Kufferter til alle behov

Erhvervskufferter er designede af professionelle
– og vi tilbyder mange modeller, farver størrelser fra et væld af producenter, med og rigelig plads til både tøj og forretningsmaterialet, 

De er typiske udstyret med smarte opbevaringsløsninger, der gør det nemt at holde ejendelene organiserede og tilgængelige, og de er perfekte til ferien og til forretningsrejsen, hvor præsentation og funktionalitet er altafgørende. 

Kufferter til privat brug
– anset om De skal på ferie, weekendtur, eller på en længere rejse, har vi modeller og farver, der passer til de flestes behov.

Vor store leverandørkontakt sikre  også privatkufferten en rummelighed, og er lette at manøvrere, hvilket gør dem ideelle til alle rejser. 

Håndbagage: er også en del af sortimentet, og vi tilbyder et stort udvalg, der opfylder kravene til håndbagage.  

Specialkufferter til specifikke behov tilbydes, idet der kan være ønske eller krav til ekstra plads, eller funktioner, eller ønske om forstærkede hjørner, ekstra låsesystemer, eller ekstra opbevaringsrum, der kan være ideelle til fragt af skrøbelige eller værdifulde genstande.

Kvalitet og funktionalitet

Alle udbudte kufferter er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og lang levetid.

De er designet med fokus på brugervenlighed, med funktioner som letløbende hjul, teleskophåndtag og robuste låsemekanismer, der gør en rejse så problemfri som muligt.

Kontakt os for personlig rådgivning

Besøg os gerne på vor adresse: Korsvang Centret 9 – 10, 5610 Assens, alle hverdage fra kl. 9.00 – til 17.00, eller via telefon +45 64713608* eller via e-mail info@5610eu.dk